China 5D Movie Theater fabrikant

Digitale Technologie van Guangzhoushuqee. Co., Ltd

 

     De beste professionele 4D/5D/6D/7D-fabriek van de bioskoopproductie in China.

nieuws

March 22, 2019

Van overzees de wereld-Verbetering 4D het Levensbangkok Oceaanbioskoop

Van overzees de wereld-Verbetering 4D het Levensbangkok Oceaanbioskoop

Bravo! 4D de bioskoop van van OVERZEES de Oceaanwereld het LEVENSbangkok heeft de verbetering in Thailand gebeëindigd.

Het overzeese Leven Bangkok de Oceaanwereld in Bangkok, Thailand wordt gevestigd, is het grootste aquarium in Zuidoost-Azië. Ook is het de eerste 4D-Bioskoop in Thailand. Enkel meer dan een onderwaterervaring, het huis aan groot van speciale activiteiten. Door formele onderwijsprogramma's, poogt het aquarium een appreciatie en een inzicht in het aquatische milieu overeenkomstig het formele leerplan van Thailand te bevorderen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Van overzees de wereld-Verbetering 4D het Levensbangkok Oceaanbioskoop  0

Tegenwoordig, is de virtuele de motiebioskoop van Shuqee 4D officieel de van Overzees Oceaanwereld het Levensbangkok ingegaan; u kunt niet alleen van de vreugde van het aquarium genieten, maar ook de film van de virtuele reis van het werkelijkheidsavontuur ervaren. De Bioskoop van SHUQEE 4D geëngageerd om de publieksv.n. onvergetelijke reis te brengen.

 

4D bioskoopverbetering voordien

Vóór de verbetering, zijn het grootste deel van het materiaal in 4D-bioskoop Verouderd. De zetels zijn verouderd, is het elektrische materiaal niet flexibel. Het materiaal maakt hevig lawaai, was het materiaal niet volledig, en enkele materiaal verouderde reeds.

laatste bedrijfsnieuws over Van overzees de wereld-Verbetering 4D het Levensbangkok Oceaanbioskoop  1

4D bioskoopverbetering daarna

Volgens de grootte van de plaats, zetten wij het om om volledig gebruik van al ruimte te maken om de voordelen te verhogen en de maximale voordelen van klanten te realiseren. De zetels van de Shuqee4d bioskoop zijn elektrisch systeemzetels, milieubescherming, stil, gemakkelijk te handhaven. Het belangrijkste punt is dat de beweging van de elektrische zetels nauwkeurig en gevoelig is, wat de publiekservaring verbetert.

laatste bedrijfsnieuws over Van overzees de wereld-Verbetering 4D het Levensbangkok Oceaanbioskoop  2

Wij zijn geëerd om met overzeese het levens oceaanwereld samen te werken en elektrische de bioskoopzetel van Shuqee te erkennen. Ondertussen, verbetert het de ervaring van 4D-bioskoop in overzeese het levens oceaanwereld.
Wat meer, 4D-Bioskoop is is ook wijd in wetenschapsmuseum, themapark, winkelcomplex enz. van toepassing

Welkom om de latere verbeterings4d bioskoop te ervaren.

 

 

Contactgegevens