China 5D Movie Theater fabrikant

Digitale Technologie van Guangzhoushuqee. Co., Ltd

 

     De beste professionele 4D/5D/6D/7D-fabriek van de bioskoopproductie in China.

nieuws

April 29, 2021

„Immersive-ervaring“ - Shuqee

laatste bedrijfsnieuws over „Immersive-ervaring“ - Shuqee  0

Eigenlijk, is de immersive ervaring het gebruik van bepaalde specifieke materiaal en lichten om menselijke sensorische en cognitieve ervaring te veroorzaken, en het te integreren in de scène. De vroege immersive ervaring is meer etc. als VR. Het geavanceerd technisch is verbonden, maar het wordt nu gebruikt door alle gangen van het leven. De betekenis van technologie en fantasie is volledig van immersive gevoel. Bijvoorbeeld, heeft de recente stijging immersive spookhuizen en vluchtruimten geleid tot de totstandbrenging van 4D-films en andere projecten.

 

Waarom houdt iedereen „nu van immersive ervaring“?

Het uitstekende immersive ervaringswerk zal mensenonderbreking vanaf de echte wereld maken en voelt de afwisseling van het heden. U te hoeven niet 20.000 meters diep in het overzees te gaan om de geheimen van diepzee te waarderen. Wanneer het scherm bespat, kunt u niet alleen het water voelen die uit het scherm door de glazen bespatten. Op deze wijze, is de immersive ervaring een dichte combinatie van speciaal gevolgen en perceel ter plaatse, die aan speciaal materiaal zoals de zetels van Shuqi wordt gekoppeld 4D, die tot een milieu verenigbaar met de filminhoud leiden, die het publiek toestaan om veelvoudige fysieke betekenissen door visuele ervaring te ervaren. , Geur, hoorzitting en aanraking. Het nieuwe vermaakeffect dat door de film wordt gebracht is immersive, opwekkend en opwekkend, en het is zeer populair.

laatste bedrijfsnieuws over „Immersive-ervaring“ - Shuqee  1

De nieuwe tendens van „immersive ervaring“ in de toekomst

Achter de immersive ervaring is de veranderende behoeften van de consumenten van vandaag. Met de algemene verbetering van de consumptieniveau van mensen en de diversificatie van verbruikersvraag, zijn vele mensen niet meer tevreden met het sluiten van zaken, en besteden meer aandacht aan de versheid, de ervaring en de interactie van cultureel en toeristische activiteiten, en de ervaringseconomie is een werkelijkheid geworden.

 

laatste bedrijfsnieuws over „Immersive-ervaring“ - Shuqee  2

De snelle ontwikkeling van technologie verleent sterke steun voor immersive ervaring. Tegenwoordig, tonen divers schitterend licht en de schaduw en de sterrige hemel toont populaire keuzen voor de vrije tijdsconsumptie van mensen zijn geworden om aan verschillende behoeften van de consument te voldoen. Deze immersive ervaringsprojecten springen in parken, winkelcomplexxen en culturele paviljoenen op.

 

Op de lange termijn, hebben de immersive ervaringsprojecten nog ruimte voor herhaalde verbeteringen. Gebaseerd op vele jaren van ervaring, gelooft Shuqi dat naast de twee elementen van verhaalontwerp en film en televisielensveranderingen, het vooral noodzakelijk om hard aan het ontwerp van 4D-materiaalacties, de timing van speciale gevolgen die, en de optimalisering van de ervaring is te werken teweegbrengen. Dit is ook de reden dat Shuqi altijd het Aanhangen het concept onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling en innovatie heeft, slechts door de betekenissen van toeristen in een verscheidenheid van prachtige atmosferen onder te dompelen kan wij aan de behoeften van mensen aan geluk de betere culturele toerismediensten verlenen echt voldoen en.

laatste bedrijfsnieuws over „Immersive-ervaring“ - Shuqee  3

Contactgegevens