China 5D Movie Theater fabrikant

Digitale Technologie van Guangzhoushuqee. Co., Ltd

 

     De beste professionele 4D/5D/6D/7D-fabriek van de bioskoopproductie in China.

nieuws

December 12, 2018

Changfeng Oceaanwereld - Verbeterings4d Bioskoop

De hoge Beëindigen4d bioskoop werd gebouwd in de Oceaanwereld van Changfeng (onder de paraplu van Merlin Entertainment Group) – Shanghai

Merlin Entertainments Group is het beroemde Brits-Gebaseerde bedrijf dat de uitstekende aantrekkelijkheid van het familievermaak, ook tweede - het grootste lopende bedrijf van de toerismeaantrekkelijkheid in werking stelt. Merlin Entertainments Group specifiek om de onvergetelijkste reiservaring door zijn distinctieve en unieke nationale merkafbeelding en hartstochtelijk team te leveren.

 

Ongeveer 4D-Bioskoopverbetering voordien

laatste bedrijfsnieuws over Changfeng Oceaanwereld - Verbeterings4d Bioskoop  0

Vóór de totstandbrenging van de bioskoop van Shuqee 4d, was het ook een 4d-bioskoop met 24 zetels. Nochtans, werd de 4d-bioskoop gebouwd verscheidene jaren geleden met verouderde materiaal en software, en de situatie van de gehele bioskoop gevallen=is= achter The Times. De 4d-bioskoopzetels in het beeld vóór de transformatie worden getoond is een hydraulische platformzetel die. En er zijn vele nadelen van het hydraulische motiesysteem, zoals niet milieuvriendelijk, hevig lawaai en niet gevoelige en nauwkeurige bewegingen. Daarom zijn de hydraulische zetels momenteel geleidelijk geëlimineerd.

 

Ongeveer 4D-Bioskoopverbetering daarna

laatste bedrijfsnieuws over Changfeng Oceaanwereld - Verbeterings4d Bioskoop  1

Na het zien van het trefpunt, bevorderde SHUQEE het originele theater. De Promotie4d-bioskoop is een hoogte - beëindig theater met luxe4d plaatsing. Volgens de grootte van de plaats, om het maximale voordeel van klanten te realiseren, zetten wij de zetel van 24 mensen in de zetel van 30 mensen om om het voordeel te verhogen. En de zetels in de bioskoop van SHUQEE 4d zijn elektrisch systeemzetels die milieuvriendelijk, stil en gemakkelijk gekend om zijn te zijn te handhaven. Het belangrijkste punt is dat de motie van de elektrisch systeemzetel nauwkeurig en uitstekend is, wat de ervaring van de kijker verbetert. Dit is het soort theater datvan iedereen houdt.

 

Zeker, zijn wij geëerd om met de Oceaanwereld van Changfeng te assoiëren en de elektrische plaatsing van de motiebioskoop van Shuqee goed te keuren. Ondertussen, wegens motie verbetert de nauwkeurigheid van de nieuwe elektrische 4D-bioskoopplaatsing en uiteindelijk het ervaringsgevoel dat 4d-bioskoop in het Oceaan de Wereldpark van Changfeng.“ ervoer

 

Beste wensen: De zaken nemen een hoge vlucht!

 

Contactgegevens