China 5D Movie Theater fabrikant

Digitale Technologie van Guangzhoushuqee. Co., Ltd

 

     De beste professionele 4D/5D/6D/7D-fabriek van de bioskoopproductie in China.

nieuws

May 18, 2021

4DM de bioskoop met sterkere technische stijl kwam aan Oscar International Cinema

4DM de bioskoop met sterkere technische stijl kwam aan Oscar International Cinema

 

Wat het effect van de combinatie van de Bioskoop en de Olifantsstad Oscar International Cinema van Shuqee 4DM van Xining Wangfujing zal zijn?

 

laatste bedrijfsnieuws over 4DM de bioskoop met sterkere technische stijl kwam aan Oscar International Cinema  0

 

Project achtergrondinleiding: De Olifantsstad van Xiningswangfujing

 

Het Nieuwe District van Haihu, waar de Olifantsstad wordt gevestigd, is een zeer belangrijk stedelijk ontwikkelingsgebied van Xining-Stad, een politiek, cultureel en onderwijscentrum, en nieuw financieel, een commercieel, en bedrijfsdistrict. In 2017, Wangfujing-stelde de Groep, op het concept „het aanhangen regionale diepe cultuur en de verdieping van de gecoördineerde ontwikkeling van veelvoudige ondernemingen wordt gebaseerd“, het Haihu-bedrijfsdistrict op, en de de Olifantsstad die van Xining Wangfujing kwam tot stand. De Stad van de Wangfujingsolifant concentreert zich op de kern van de tientallen miljarden van Haihu-bedrijfsdistrict, het omringende Financiële Plein van Boya, Sofitel-Hotel, Renaissancehotel, Qinghai-Wetenschap en Technologiemuseum, het Grote Theater van Qinghai, het Centrum van Groenland, het Plein van MINMETALS Qaidam, Xining Wanda Plaza, Xinhualian-Winkelcentrum en Tangdao 637 Pleinvorm het bloeiendste en kern bedrijfsdistrict in Xining.

 

 

Beschrijving van het project:

 

Nu, zullen wij de Olifantsstad Oscar International Studios van Xining Wangfujing introduceren.

 

laatste bedrijfsnieuws over 4DM de bioskoop met sterkere technische stijl kwam aan Oscar International Cinema  1

 

laatste bedrijfsnieuws over 4DM de bioskoop met sterkere technische stijl kwam aan Oscar International Cinema  2

 

De de Olifantsstad Oscar International Cinema wordt van Xiningswangfujing gevestigd in het kern bedrijfsdistrict van Xining-Stad, een handelscentrum het integreren vrije tijd, een vermaak, winkelen, en een handel het op grote schaal. Onder hen, bezet de de Motiezaal van Shuqee 4DM 97 zetels en behandelt een gebied van 184 vierkante meters, die publiek voorzien van een immersive film-lettende op ervaring. De Bioskoop van de Shuqee4dm Motie poogt publiek van globale ervaring van gezicht, hoorzitting, aanraking, geur, enz. te voorzien, die zich verfrist en zich verfrist is, en tegelijkertijd, zal het een volledig-sensorisch en multidimensioneel feest aan het publiek brengen.
De Shuqeetechnologie is enkel voor brengt een sterkere betekenis van onderdompeling voor u!

Tot slot hoopt iedereen in Shuqee dat Oscar International Cinemas in Wangfujing-Olifantsstad, Xining beter en beter zal worden!

 

laatste bedrijfsnieuws over 4DM de bioskoop met sterkere technische stijl kwam aan Oscar International Cinema  3

Contactgegevens