Digitale Technologie van Guangzhoushuqee. Co., Ltd

 

     De beste professionele 4D/5D/6D/7D-fabriek van de bioskoopproductie in China.

Thuis

Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd

Certificaat
China Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd certificaten
China Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd certificaten
Ik ben zo blij om met SHUQEE samen te werken. Hun producten met goede kwaliteit en vrij concurrerende prijs. Mijn klanten houden zeer van het.

—— M. Omar Fernado--Colombia

De de motiezetels van Shuqee zijn opwekkend wanneer ik de achtbaan ervaar die werkelijk het soort immersive gevoel is. Wij zullen samenwerking op lange termijn houden.

—— M. Artur Jastrzebski--Polen

Ik ben zo gelukkig om de fabrikant van SHUQEE, te vinden die zeer aan hun soort van pre-sale aan de naverkoopdienst de hele tijd wordt gewaardeerd.

—— M. Muhammed--Irak

Dank u voor uw goede after-sales service. Uitstekende training en technologische ondersteuning helpt me veel.

—— M. Sammel--Filippijnen

Goed bedrijf met de aardige dienst en hoog - kwaliteit en hoge reputatie. Één van onze betrouwbare leverancier, goederen is geleverd in time en aardig pakket.

—— M. George--Duitsland

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8
Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd
Bedrijfplaats Bedrijf vooruitzichten Metting cultuur muur Producttoonzaal 1 Producttoonzaal 2 4D stoelfabriek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Agent
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : SHUQEE
Aantal werknemers : 20~100
Jaarlijkse omzet : 2.5 Million-5 Million
Opgericht Jaar : 2011
Export pct : 60% - 70%

Digitale Technologie van Guangzhoushuqee. Co., Ltd geëngageerd aan het verstrekken van hoogst intelligente 4D, 5D-bioskoop algemene oplossing, creeer diepe immersive het bekijken gevolgen, zal het de bioskoopsysteem van Shuqee 4D/5D ervaring van de publieks de multidimensionele film leveren.

 

Wij ontwerpen, productie en productie 4D/5D de motieplaatsing die wijd in toneelvlekken, themaparken, musea, vermaakcentra, hotels, en commerciële bioskopen ect gebruikten.

 

SHUQEE heeft het professionele team voor elk deel van bioskoopoplossing van planning, het trekken, materiaallevering, aan installatie en onderhoud en technische ondersteuningen.

 

de fabriek van de shuqee5d bioskoop

 

Shuqeetechnologie. brengt het professionele talent samen en de technologie, heeft een hoogst gekwalificeerd personeel. De reeks van software-ontwikkeling aan hardwareontwerp, systeem het testen, wordt de technische diensten voltooid door professioneel en technisch personeel. En integreer de recentste wetenschappelijke en technologische verwezenlijkingen, en in onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling van digitale, intelligente, immersive 4D-bioskoop zes systemen, met vele octrooien zwaar geïnvesteerd.

 

China Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1 

De hoofdondernemingen van SHUQEE zijn 4DM-van van de Theaterbouw, 5D & XD Bioskoop. Omdat de prestaties van het kwaliteitsproduct en de goede reputatie, de producten van het Bedrijf door een mondiaal marketing net, niet alleen ontmoeten de binnenlandse marktvraag, maar ook uitgevoerd naar meer dan 60 landen en zijn onderworpen aan groot welkom en een lof. 5D & XD-Bioskoop die wijd in Bioskoop, Toneel, Handelscentra, Themaparken, Wetenschapszaal, Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek enz. wordt gebruikt.

5d bioscoopproject

 

U kunt onze sporen in diverse bioskooptentoonstelling in globalwide, van BIRTV vinden en de Bioskopen in Peking en Shanghai, CineAsia en CineEurope in Hongkong en Barcelona aan CinemaCon in Amerika en Kino EXPO in Rusland, professionele bioskooptentoonstelling is gateway binnen wereldwijd van het verbinden van onze klanten.

 

China Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

Shuqeetechnologie. het ‚s-team is geëngageerd aan het creëren van boutiquetheater, van toepassing is voor de „details bepaalt succes van de houding“ het de dienstconcept, probeert om klanten van hoogte te voorzien - kwaliteitsproducten, mooi theatermilieu, te verwarmen, en de professionele dienst, gepersonaliseerd creatief ontwerp naverkooponderhoud enz. te perfectioneren, oplossing van het leverings de gehele concurrentievermogen, die de klantenervaring voortdurend te verbeteren en maximumwaarde voor klanten tot stand te brengen.

 

Shuqeetechnologie. verscheidene veranderingen van de bioskoopmarkt zal volgen „ervaring van innovatie, Technologie in het ideaal“ als ontwikkeling van innovatieve ideeën samen opsmukken, het werk om waarde voor consumenten tot stand te brengen die filmsmilieu bekijken.

 

Digitaal, Legendarisch, Begin van hier!

Contactgegevens
Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd

Contactpersoon: Miss. Sales Shuqee

Tel.: 0086 20 34885536

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)