Digitale Technologie van Guangzhoushuqee. Co., Ltd

 

     De beste professionele 4D/5D/6D/7D-fabriek van de bioskoopproductie in China.

Thuis

Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd

Certificaat
Van goede kwaliteit 4 D Movie Theater voor verkoop
Van goede kwaliteit 4 D Movie Theater voor verkoop
Ik ben zo blij om met SHUQEE samen te werken. Hun producten met goede kwaliteit en vrij concurrerende prijs. Mijn klanten houden zeer van het.

—— M. Omar Fernado--Colombia

De de motiezetels van Shuqee zijn opwekkend wanneer ik de achtbaan ervaar die werkelijk het soort immersive gevoel is. Wij zullen samenwerking op lange termijn houden.

—— M. Artur Jastrzebski--Polen

Ik ben zo gelukkig om de fabrikant van SHUQEE, te vinden die zeer aan hun soort van pre-sale aan de naverkoopdienst de hele tijd wordt gewaardeerd.

—— M. Muhammed --Irak

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd
Bedrijfplaats Bedrijf vooruitzichten Metting cultuur muur Producttoonzaal 1 Producttoonzaal 2 het PROJECT van 4DM CINEAM het PROJECT van 5D CINEAM het PROJECT van 5D CINEAM

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Agent
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : SHUQEE
Aantal werknemers : 20~100
Jaarlijkse omzet : 2.5 Million-5 Million
Opgericht Jaar : 2011
Export pct : 60% - 70%

Digitale Technologie van Guangzhoushuqee. Co., Ltd keurt geavanceerde videoweergavetechnologie goed, aanhalend het internationale front van innovatieve ontwerpconcepten, verzamelt vele hogere professionele technici. Wij volledig voeren ISO9001 uit: de Kwaliteitsbewakingsimplementatie van 2008 van Normen. Een technologisch, cultureel en creatief bedrijf die dat een reeks van 4DM/XD-de ontwikkeling van het Theatersysteem, materiaalproductie, het van plan zijn en bouw, verrichting en onderhoud realiseren om een gehele de industrieketen te vormen.

 

Shuqeetechnologie. integreer de recentste wetenschappelijke en technologische verwezenlijkingen, en in onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling van digitale, intelligente, immersive 4D bioskoop zes systemen, met vele octrooien zwaar geïnvesteerd. De belangrijkste ondernemingen zijn 4DM de Theaterbouw, 5D & XD-Bioskoop. De producten van het bedrijf door een mondiaal marketing net, niet alleen ontmoeten de binnenlandse marktvraag, maar ook gevoerd naar meer dan dertig landen uit. Onze die producten wijd in Bioskoop, Toneel, Handelscentra, Themaparken, Wetenschapszaal, Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek enz. worden gebruikt. Behalve 4DM Theater, concentreer me ook op de ontwikkeling van de verwante gediversifieerde industrieën zoals het digitale huistheater, de het systeemontwikkeling van de centrumcontrole, de interactieve simulatiesystemen enz., met de gezamenlijke ontwikkeling van de belangrijkste ondernemingen.

 

Shuqeetechnologie. het 's-team is geëngageerd aan het creëren van boutiquetheater, van toepassing is voor de „details bepaalt succes van de houding“ het de dienstconcept, probeert om klanten van hoogte te voorzien - kwaliteitsproducten, mooi theatermilieu, te verwarmen, en de professionele dienst, gepersonaliseerd creatief ontwerp naverkooponderhoud enz. te perfectioneren, oplossing van het leverings de gehele concurrentievermogen, die de klantenervaring voortdurend te verbeteren en maximumwaarde voor klanten tot stand te brengen.

 

Shuqeetechnologie. verscheidene veranderingen van de bioskoopmarkt zal volgen „ervaring van innovatie, Technologie in het ideaal“ als ontwikkeling van innovatieve ideeën samen opsmukken, het werk om waarde voor consumenten tot stand te brengen die filmsmilieu bekijken.

 

Digitaal, Legendarisch, Begin van hier!

Contactgegevens
Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd

Contactpersoon: Miss. Sales Shuqee

Tel.: 0086-20-34885536

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)